Bakkerijtoonbank

Bij Koelservice van Tol bieden we een tal van koel- en vries toepassingen en oplossingen, zowel voor bakkerijen, supermarkten, restaurants, snackbars, kwekerijen, kortom waar een koeling gewenst is kunnen wij deze leveren en plaatsen.

Via onze webshop bieden wij een kleine greep van ons assortiment aan, dit gaat vooral om de stekkerklare meubels, welke vaak door onze klant zelf geplaatst kan worden, uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het koelmeubel te laten plaatsen en te laten installeren door ons.
Kunt u uw gewenste product niet vinden, neem dan contact met ons op.

Maatwerk projecten

Of het nu gaat om een toonbank, wandkoeling, speciale koeloplossing of complete koelinrichting. Voor alles kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw wensen en eisen in een maatwerk oplossing verwerken en uitvoeren. Hierbij besteden wij veel tijd aan het uitwerken en uitwerken aan uw ideeën. Wij denken graag met u mee en voorzien u van advies, zodat uw plannen betaalbaar en uitvoerbaar zijn.
Op onze facebook pagina staan diverse uitgevoerde projecten, zoals het inrichten van een bakkerij, het plaatsen van koelcel in een vrachtwagen en meer koeloplossingen.

Uw idee is onze uitdaging!